Deze pagina bevat informatie voor begeleiders (fascilitators) en masters. Op deze pagina zijn een aantal verwijzingen geplaatst waarmee je je weg binnen het "The Virtues Project TM kunt vinden. De meeste verwijzingen weet je misschien al wel maar daar waar mogelijk zijn hier nog wat tips bij geplaatst.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen. Er zijn twee belangrijke facebook pagina's waar je als begeleider of master jouw informatie kunt delen maar ook informatie kunt ontvangen:

Link naar facebook van The Virtues Project Facebook Virtues Connection Europe

Weet je iets niet, heb je hulp nodig, vraag het via:

Link naar facebook van The Virtues Project Facebook Virtues Connection Europe

Of per mail: 

"The Virtues Project TM" kent je niet als je je niet aan hebt gemeld. Wil je vermeld worden als een "Virtues Connection" op de website, meld je dan aan als een "Virtues Connection". Mensen kunnen je dan vinden op een interactive kaart of op de pagina van het Virtues Project. 

Link to Virtues Connection

Ben je actief bezig met "deugden"? Laat het Virtues Project weten wat je doet. Zo zorg je ervoor dat men weet wat je doet en kunnen ze je eventueel bereiken als ze gebruik willen maken van jouw kennis en ervaring. 
Je kunt het Virtues Project TM bereiken via het volgende email-adres: 

In de "Virtues Shop" vind je een aantal publicaties die jou kunnen helpen als jij meer kennis nodig  hebt bij bepaalde onderwerpen.

Link naar "The Virtues Shop"